TRF Forums

It is currently Mon Dec 09, 2019 7:24 am

All times are UTC [ DST ]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 21 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject: Re: WR250R cooling fan electrical problem -HELP
PostPosted: Thu Feb 11, 2016 9:19 pm 
Offline
80 cc

Joined: Sun Jul 12, 2015 2:42 am
Posts: 34
The new thermosensor or CTS arrived today and fitted it - hey presto it works as it should.

What is a little surprising is the fact that the first 2 resistance readings showed an error but the others were a constant decrease as the CTS was heated up. Also the fact that it worked fine when heated with a lighter when not in the engine. So I have come to the conclusion that it is not earthed in situ as all other systems worked fine and apparently share common earths.

I think as Hugh said - it was probably leaking to earth with an internal fault even though I couldn't measure any leak under test.
Thanks to all the replies especially Hugh and hope this will be useful for someone else when they have a similar fault, it was time consuming and irritating but a satisfying outcome. :D


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 21 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. Color scheme by ColorizeIt!