TRF Forums
http://www.trf.org.uk/forum/

Garmin Montana 600
http://www.trf.org.uk/forum/viewtopic.php?f=35&t=19508
Page 8 of 8

Author:  Andygbsmith [ Wed Sep 13, 2017 1:55 pm ]
Post subject:  Re: Garmin Montana 600

So next question, buy the 1-25 maps that the guy in Germany is selling for £54 ?

Author:  smokinrider [ Wed Sep 13, 2017 2:40 pm ]
Post subject:  Re: Garmin Montana 600

That's what I did.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Author:  The fall guy [ Mon Oct 09, 2017 6:59 pm ]
Post subject:  Re: Garmin Montana 600

Hi all
Is it possible for any one to send me a ride so I can up load it onto the Montana?

Something from Manchester area , just 3-4 hours long.
I've got the base camp on the computer but can't seem to figure out if there are any gates or styles blocking the way on my routes.so I would like to use it on a ride that has already been done so I can get used to it.
Cheers.

Author:  The fall guy [ Sat Oct 14, 2017 10:21 am ]
Post subject:  Re: Garmin Montana 600

Hi lads
I've just downloaded the TET onto the Montana and want to pick the trail up at just passed skipton!will the device pick the trail up when I get to where I want to be then just carry on up the trail?or will it try and send me to the beginning of section two,which I think is Crewe?
Thanks

Author:  smokinrider [ Sat Oct 14, 2017 4:09 pm ]
Post subject:  Garmin Montana 600

When you get to where you want to start then select the track and hit go.



Sent from my iPhone using Tapatalk

Author:  The fall guy [ Sat Oct 14, 2017 7:18 pm ]
Post subject:  Re: Garmin Montana 600

Ok cheers for that smokey !!

Author:  alon [ Sat Nov 18, 2017 11:55 am ]
Post subject:  Re: Garmin Montana 600

I've posted my question in its own thread here but since seeing some of the questions and comments here, I'm asking here as well. I've got a Montana and I bout the discovery map card from "that guy on eBay in Germany". 1- the resolution of the map is utter crap, looks like a low resolution photo that my Montana is displaying (lots of detail but super low res) and 2- I loaded the UK TET and I can't seem to get it to actually load when I select it via "track manager".

What have I done wrong? And...is there a better mapping set option that I can buy / download?

Thanks

Author:  smokinrider [ Sat Nov 18, 2017 6:09 pm ]
Post subject:  Garmin Montana 600

You need to go into the track manager and select the tet track. It should then turn into the map screen where you can then hit go.

I also have the German garmin sd. It works ok but I suspect it’s not genuine but it works.
Not sure on the resolution but it appears as a gmap file so it’s not like the open source maps from friezeitlarte which are img files.



Post some screen shots if possible.

Image
Sent from my iPhone using Tapatalk

Author:  smokinrider [ Sat Nov 18, 2017 9:57 pm ]
Post subject:  Re: Garmin Montana 600

Where have you saved the track. Sd card or internal memory.

You don’t really want to save anything onto you map sd card. Corrupt that and you’re back to square 1

Silly question but have you downloaded the tet gpx route or the tet map?


Sent from my iPhone using Tapatalk

Page 8 of 8 All times are UTC [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/